Tischalarm
 

Multisense

Een eenvoudige oplossing voor moeilijke momenten

Handzaam, makkelijk en betrouwbaar. Het multisense infrarood bedalarm staat garant voor een goede nachtrust van patiënten of bewoners. Met dit eenvoudig en snel te installeren bedalarm heeft u direct een compleet en veilig instrument in handen om een veilige omgeving te creëren. Nu hoeft niemand meer onnodig wakker te liggen.

Vahlkamp ontwikkelde al diverse bedalarmeringsproducten. Met dit infrarood bedalarm zorgt u ervoor dat direct ingegrepen kan worden, wanneer gebruikers onbedoeld en om wat voor reden ook hun bed verlaten. Zo kan een optimale hulp geboden worden.

De multisense wordt eventueel onopvallend bij de patiënt aan het bed gezet. Nadat de schakelaar aangezet is kan de unit eenvoudig in de juiste positie worden gezet, of gemonteerd. Als de patiënt het bed verlaat, wordt deze gedetecteerd en wordt het zusteroproepsysteem geactiveerd. Foute detectie, loos alarm dus, komt niet of nauwelijks voor. Zo kan er snel en adequaat hulp worden geboden. Op verzorgingsmomenten kan het alarm natuurlijk eenvoudig worden uitgezet. Dit kan met een schakelaar op de unit of op een andere plaats.

De multisense wordt zowel bedraad als draadloos geleverd. Bij de bedrade versie moet de multisense met een verlengkabel worden aangesloten op het zusteroproepsysteem.