Service

De eigen ontwikkel-, productie-, service- en verkoopafdeling staan garant voor een optimale service in de breedste zin van dit woord, waarin u als klant centraal staat. Door onze eigen ontwikkel- en onderzoeksafdeling kunnen wij zowel standaard als custom-made producten leveren aan onze klanten.
Samen met de unieke succesfactoren van Vahlkamphebben wij onze klantenkring de laatste jaren sterk uitgebreid:

- Optimale prijs/kwaliteit verhouding
- Eenvoudig te installeren
- Aansluitbaar op ieder willekeurig oproepsysteem
- Functioneel, toepasbare producten
- Hoge mate aan flexibiliteit in service en product

Het serviceteam van Vahlkamp staat garant voor een flexibele, alerte en vriendelijke afhandeling van advies, installaties, reparaties en klachten. De klant staat bij ons centraal en bepaalt goeddeels onze organisatiestructuur, wij luisteren dan ook graag naar uw wensen en behoeften.

Eigen reparatieafdeling

Tevens beschikken wij over een eigen reparatieafdeling die snel en adequaat defecte apparatuur herstelt en binnen 5 werkdagen aan u retourneert. Alle uitgeleverde apparatuur wordt in ons computersysteem opgeslagen onder nummer en naam van de klant en product, zodat deze gegevens direct beschikbaar zijn bij reparatie en/of service.

Vragen en opmerkingen:

Indien u vragen of opmerkingen heeft kunt u contact opnemen met onze serviceafdeling. Zij zullen u graag te woord staan.

Service