BLINDEN & DOVEN


RF Flitsflashwekker

RF FlitsflashwekkerLisa RF Time Flash Flitswekker (zilver)
Met de LISA RF Time Flash Silver Metallic is wakker worden geen probleem meer. De fraaie gevormde analoge flitswekker heeft een ingebouwde Lisa RF ontvanger en een backup accu, die onder meer is voorzien van een herhalingsfunctie en een keuzeschakelaar voor flits- en/of akoestische signalering.
Ook handig: LED-lampjes met duidelijke pictogram verklaren de signalen!
Verder is deze wekker voorzien van een aansluiting voor uw trilschijf.
U ontvangt de LISA RF Time Flash Silver Metallic standaard exclusief trilschijf.


€ 195.00Aantal  Trilschijf

TrilschijfTrilschijf (zwart) (+ 3x LR6 batt.)
Deze trilschijf kunt u aansluiten op ons volledige wekker assortiment. ook diverse ontvangers van het Lisa wek- e waarschuwingssysteem zijn voorzien van een trilschijf aansluiting. U ontvangt deze trilschijf met ingebouwde batterijvoeding (3xPenlight).


€ 29.00Aantal  Trilontvanger

TrilontvangerRF Trilontvanger (pager) (Lisa RF)
De LISA RF Trilontvanger kan in combinatie met verschillende zenders worden gebruikt. Zodra de zender een signaal stuurt, zal de trilontvanger reageren met een reeks gecodeerde trillingen. Aan dit 'trilpatroon' kan worden herkend welke zender de oproep heeft veroorzaakt. Deze oproep is overigens ook herkenbaar aan het oplichten van één of meerdere LED-signaallampjes die op de ontvanger zijn aangebracht. 
De betekenis van de oproep is simpel te herkennen: naast de lampjes zijn verklarende pictogrammen aangebracht. Uiteraard heeft deze ontvanger een keuzeschakelaar voor 10 kanalen. 
U ontvangt de LISA RF Trilontvanger inclusief een handige broekclip, draagkoord en een penlight batterij, maar standaard exclusief de zender


€ 109.00Aantal  Flitslamp ontvanger

Flitslamp ontvangerRF Flitslamp ontvanger (Lisa RF) 
De LISA RF Flitslampontvanger kan in combinatie met verschillende zenders worden gebruikt. Zodra de zender een signaal stuurt, zal de flitslampontvanger reageren met een reeks gecodeerde lichtflitsen. Aan dit 'flitspatroon' kan worden herkend welke zender de oproep heeft veroorzaakt. Deze oproep is overigens ook herkenbaar aan het oplichten van één of meerdere LED-signaallampjes die op de ontvanger zijn aangebracht.
De betekenis van de oproep is simpel te herkennen: naast de lampjes zijn verklarende pictogrammen aangebracht. Uiteraard heeft deze ontvanger een keuzeschakelaar voor 10 kanalen. U ontvangt de LISA RF Flitslampontvanger standaard exclusief de zender.


€ 109.00Aantal  Deurbelzender galvanisch

Deurbelzender galvanischRF Deurbelzender Galvanisch (Lisa RF) 8010023
Een galvanische deurbelzender is een zender voor directe aansluiting, dus met een beldraad, aan elke gangbare huisdeurbel (minimaal 3 volt - maximaal 15 volt). Standaard voorzien van 2 afzonderlijke ingangen: zoals de toegangsdeur van het (flat)gebouw en de deur van het appartement of een voor- en achterdeur. Alle LISA ontvangers kunnen twee verschillende belsignalen onderscheiden! De zender is voorzien van personenoproepknop en kanaalkeuzeschakelaar. Wordt geleverd met twee aansluitsnoeren en een 9 volt blokbatterij.


€ 109.00Aantal  ds1 digitale wekker

ds1 digitale wekkerLisa DS-1/RF Digitale Wekker 
Met de LISA DS-1/RF zult u zich niet meer verslapen. Deze eigentijdse digitale wekker heeft namelijk een luid alarm en ingebouwde Lisa RF ontvanger. Naar keuze kunt u de wekker uitbreiden met extra geluidsmodule, flitsmodule, schakelmodule of trilschijf. 
Handig: de display heeft een automatische helderheidaanpassing en de wekker is voorzien van een herhalingsfunctie en 24 uur stop.
U ontvangt de LISA DS-1/RF standaard inclusief een netsnoer en stekker, maar standaard exclusief de zenders.


€ 179.00Aantal  Rookmelder

RookmelderRF Rookmeldzender Multi channel (Lisa RF) 
De LISA RF Rookmeldzender Multi Channel zal bij rookontwikkeling in actie komen! De zender zal op alle frequenties een flitssignaal en een luid akoestisch signaal aan de aanwezige ontvangers afgeven. Zodoende wordt u op de gevaarlijke situatie attent gemaakt. Dat is een geruststellende gedachte.
U ontvangt de LISA RF Rookmeldzender Multi Channel inclusief ingebouwde batterij met een levensduur va ongeveer 10 jaar.


€ 127.50Aantal