Bedalarm
 

BEDALARM

Een geruststellende zekerheid

Een fijne nachtrust. Met een gevoel van veiligheid. Het bedalarm is door Vahlkamp ontwikkeld om een extra oogje te kunnen houden op patiënten die niet zonder hulp hun bed kunnen verlaten. Dit alarm is bijzonder gebruiksvriendelijk en betrouwbaar.

Patiëten die voor hun eigen veiligheid beslist in bed moeten blijven, krijgen door dit alarmeringsproduct een ideaal 'oogje in het zeil'. Zo ontstaat er voor een verpleegkundige of verzorgende extra tijd. Immers, een patiënt of bewoner met een dergelijk alarm hoeft niet continu in de gaten gehouden te worden.

De werking van dit alarmeringsproduct is uitermate eenvoudig. Zo wordt het bedalarm -eventueel onopvallend- bij de patiënt onder het matras gelegd. De schakelaar van de tijdvertraging dient op de juiste tijd ingesteld te worden. Nadat de patiënt het bed verlaten heeft en de insteltijd verstreken is wordt het zusteromroepsysteem geactiveerd. Zo kan er snel en adequaat hulp worden geboden. Als de patiënt verzorgd moet worden, kan het bedalarm eenvoudig worden uitgeschakeld door middel van een kastje aan het bed.

Het bedalarm is zowel draadloos als bedraad te bestellen. Het niet-draadloos systeem werkt met een instelbare tijdvertraging en dient met een verlengkabel aangesloten te worden op een zusterom-roepsysteem. Een draadloos alarm kent een eigen zend- en ontvangstunit, waarbij de ontvangsteenheid in uw bestaande zuster-oproepsysteem wordt geplugd en de zendunit is uitgerust met instelbare tijdvertraging.